Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Kombucha SCOBY

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 16,99
  • Koop 2 voor € 13,99 per stuk. en bespaar 18%
  • Koop 5 voor € 11,99 per stuk. en bespaar 30%
Productbeoordeling
31 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Goede staat, product lijkt van hoge kwaliteit te zijn. Review by Pieter
Productbeoordeling
Ik werk aan mijn eerste batch kombucha, dus ik weet niet zeker of ik gekwalificeerd ben om te beoordelen, maar de Scoby lijkt in goede staat te zijn. Ik zit op dag 7 van het fermenteren en ik heb al een mooie baby scoby die bovenop mijn brouwsel is gegroeid. Dus alles lijkt goed te gaan met de kombucha. (Geplaatst op 19-08-2022)
TOP kombucha Review by Gerard
Productbeoordeling
Mooie dikke kombucha schijf gekregen, meer dan 160 gram! Na 1 week een mooi dik laagje bovenaan de kombucha, de baby doet het goed. (Geplaatst op 04-08-2022)
goed product , goede service Review by Veerle
Productbeoordeling
Eerst nieuwe kombucha is een feit, alles is goed verlopen. (Geplaatst op 27-07-2022)
Product, handleiding en hulp per mail was allemaal top! Review by Kris
Productbeoordeling
Product en handleiding waren perfect. Mijn eerste kombucha was meteen een succes. Ik had nog wat vragen omdat het mijn eerste kombucha was, ook daar prettige communicatie over gehad. Dankjewel (Geplaatst op 26-06-2022)
Snelle ontwikkeling van de nieuwe kombucha die ook versterkend moet werken op homeopatische geneesmiddelen Review by Gezonde kombucha
Productbeoordeling
Wij hebben de kombucha in goede staat ontvangen inclusief de bijbehorende instructies en startvloeistof. Nadat wij de kombucha in de door ons ges\zette thee hebben geplaatst begon het al snel te bubbelen en bruisen, ten teken dat de kombucha retegezond was/is.
Wij hebben 4 sterren gegeven en nog geen 5 omdat wij nog niet weten of de beoogde gezondheidseffecten zich gaan voordoen. De kombucha is ons namelijk aanbevolen door een mesoloog, omdat de kombucha naast een directe werking ook een aanzienlijk versterkend effect heeft op veel homeopatische geneesmiddelen. (Geplaatst op 15-06-2022)
Zeer gezonde en effectieve scoby Review by Ragna
Productbeoordeling
Heel gezonde, dikke en goed werkende moeder-scoby voor kombucha ! Bijgevoegd recept zeer bruikbaar. Een echte aanrader ! (Geplaatst op 05-06-2022)
Prima product Review by Kombucha
Productbeoordeling
Ik ontving de kombucha zwam keurig verpakt zoals aangegeven. Heb m zelfs nog enkele dagen bewaard in de koelkast. De eerste kombucha al gemaakt en heerlijk. De oorspronkelijke zwam heb ik verwijderd van de nieuw gevormde zwam en start nu met een grotere productie. Gewoon een heerlijk en super gezond drankje voor tussendoor. (Geplaatst op 27-04-2022)
Super Scoby Review by Bastiaan
Productbeoordeling
Vanaf de eerste batch al heerlijke kombucha. (Geplaatst op 04-04-2022)
Kombucha Review by Lies
Productbeoordeling
Heel mooi stevig product. Was al in bezit van kombucha maar niet via deze site besteld die kan niet tippen aan dit product.
Bestel zeker opnieuw via deze site
(Geplaatst op 13-02-2022)
Top Review by JV
Productbeoordeling
Het kwam perfect verpakt aan. Deze SCOBY brouwt een heerlijk smakende Kombucha. De SCOBY is gezond en het brouwsel is pittig en sterk. De SCOBY reproduceert en blijft goede Kombucha brouwsels maken. Ik ben blij dat ik deze SCOBY hier gekocht heb. (Geplaatst op 08-02-2022)

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Kombucha SCOBY

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling