Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Kombucha SCOBY

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 16,99
  • Koop 2 voor € 14,99 per stuk. en bespaar 12%
Productbeoordeling
17 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
BLIJ MET MIJN KOMBUCHA SCOBY Review by Maja
Productbeoordeling
Zeer tevreden! Na 8 dagen heb ik mijn eerste kombucha drankje klaar. Ik heb nog een beetje gember en citroen toegevoegd voor extra smaak. Bedankt! (Geplaatst op 26-02-2021)
Ik ben heel tevreden. Uitstekende scoby. Kombucha is goed gelukt ! Dank je wel voor de snelle levering ! Review by Marleen
Productbeoordeling
duidelijke uitleg, goede en gezonde scoby, vlotte levering ! (Geplaatst op 25-02-2021)
Perfect verpakt en snelle levering Review by Martine
Productbeoordeling
Mooie scoby, ik kon onmiddellijk aan de slag. (Geplaatst op 22-02-2021)
Mooi product Review by Henri
Productbeoordeling
Snel geleverd. Een prima product hygiënisch perfect in orde.
Mijn eerste Komboucha batch loopt als een trein. (Geplaatst op 11-02-2021)
Zeer tevreden Review by RIESsearchING
Productbeoordeling
Hey,

Ik heb lang gestrugled om een goede scoby te vinden aan een deftige prijs. En hier heb ik hem gevonden! Ik ben zeer tevreden en de scoby doet het zeer goed!
Ik heb er ondertussen 4 en de kombucha is super lekker. Het recept is ook anders als degene die ik voordien gebruikte en ben daar dus ook super blij mee (Geplaatst op 15-11-2020)
Kombuchazwam Review by Gerda
Productbeoordeling
Het bestelde snel ontvangen. De kombuchazwam was prima verpakt en zag er mooi en gezond uit.
Een duidelijke handleiding was bij gevoegd.
Bij ontvangst direct thee gemaakt, na 1 week zit op de thee een grijs vel en is de oude
zwam dik gegroeid.
Ik ben zeer tevreden met het product en de professionele verkoop van de Kefirshop.

Het is een aanrader (Geplaatst op 21-10-2020)
zeer tevreden Review by Hilde
Productbeoordeling
Goed en hygiënisch verpakt - vlugge levering (Geplaatst op 09-08-2020)
hij doet het goed Review by Ed
Productbeoordeling
Ik heb hem aan het werk in citroenverbena, een recept van redzepi. Hij staat 7 dagen in en is een beetje azijnig, maar hij doet het goed. (Geplaatst op 18-01-2020)
Goede scoby Review by Eline
Productbeoordeling
De scoby ontvangen, was goed verpakt, fris en gezond. Is nu voor ons bezig om kombucha te maken. Bestellen verzenden, ontvangen allemaal prima en snel. (Geplaatst op 16-01-2020)
Scoby Review by Cindy
Productbeoordeling
Eerste batch net goed gelukt! Duidelijke info en vlotte levering en communicatie, zeer tevreden! (Geplaatst op 09-01-2020)

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Kombucha SCOBY

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling