Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Kombucha SCOBY

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 17,49
Productbeoordeling
10 review(s)

Klantenreviews

10 artikel(en)

per pagina
hij doet het goed Review by Ed
Productbeoordeling
Ik heb hem aan het werk in citroenverbena, een recept van redzepi. Hij staat 7 dagen in en is een beetje azijnig, maar hij doet het goed. (Geplaatst op 18-01-2020)
Goede scoby Review by Eline
Productbeoordeling
De scoby ontvangen, was goed verpakt, fris en gezond. Is nu voor ons bezig om kombucha te maken. Bestellen verzenden, ontvangen allemaal prima en snel. (Geplaatst op 16-01-2020)
Scoby Review by Cindy
Productbeoordeling
Eerste batch net goed gelukt! Duidelijke info en vlotte levering en communicatie, zeer tevreden! (Geplaatst op 09-01-2020)
uitstekend Review by hanna
Productbeoordeling
goede gezonde zwam, goed verpakt, snelle levering, de groei van nieuw zwammen en ontwikkeling van drank van de 2e batch is in wording. (Geplaatst op 31-08-2019)
Blij met de zwam Review by Elly
Productbeoordeling
Jarenlang maakte ik kombucha thee tot er op een gegeven moment de klad in kwam. Ik ben blij dat ik er nu weer een in mijn bezit heb. Hij staat nu een week te trekken en er komt al een mooie zwam boven drijven. Kortom blij en tevreden. (Geplaatst op 24-08-2019)
Snel, compleet, geen poespas Review by Michael
Productbeoordeling
Volgende dag geleverd. Scoby kwam totaal waterdicht verpakt in een brievenbus-doosje. Bevatte duidelijke en complete instructie in een verkorte en een uitgebreide versie.
Dank! (Geplaatst op 19-08-2019)
Komboecha Review by W.
Productbeoordeling
Grote zwam ontvangen, keurig verpakt, snel ontvangen. Top. Als beginnende brouwer was ik wel bezorgd over de ontwikkelingen in de thee. Foto's op de site zouden helpen hoe het er hoort uit te zien.
Intussen heb ik al nieuwe zwammen. Dit had ik al veel eerder moeten doen... (Geplaatst op 14-08-2019)
Tevreden over de kwaliteit Review by Alina
Productbeoordeling
Na een mislukte poging om mijn eigen Scoby te kweken, ben ik blij met een gezonde kant-en-klare Scoby. Ik ben al bezig met mijn tweede batch komboecha. (Geplaatst op 31-07-2019)
Kwalitatief product Review by Jannick
Productbeoordeling
Scoby was uitstekend verpakt, van perfecte kwaliteit en met duidelijke instructies voor eerste gebruik. Intussen staat de eerste liter op fles voor de tweede fermentering.
Tevens een erg vlotte bestelling, afhandeling en levering. (Geplaatst op 07-05-2019)
Mooie schijf, netjes afgeleverd Review by Terry
Productbeoordeling
Ben zeer tevreden
mooie gladde schijf
netjes verpakt en geleverd (Geplaatst op 20-11-2018)

10 artikel(en)

per pagina

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Kombucha SCOBY

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling