Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir starterskit

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,59

Aan: € 34,02

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Productbeoordeling
19 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
goede opstart van de productie Review by startpakket
Productbeoordeling
Snelle groei van de kefirkorrels (Geplaatst op 22-06-2021)
goed aangekomen en kefirkorrels doen het goed Review by Heino
Productbeoordeling
prima snel geleverd en in goed staat (Geplaatst op 20-05-2021)
Prima ! Review by Marie-Kristine
Productbeoordeling
Alles was netjes verpakt. De melkkefir maakte een goede doorstart. Geen problemen. (Geplaatst op 23-01-2021)
Melkkefir Review by Laila
Productbeoordeling
Ik heb het als kerstcadeau aan mijn schoonbroer gegeven en hoorde dat het gelukt is.
Hij zei dit is het beste kerstcadeau ever. (Geplaatst op 22-12-2020)
Combi pakket melk kefirplantje Review by Bea Hubertina
Productbeoordeling
Vroeger als kind maakte mijn vader dit.
Ik dacht, dit moet ik weer opnieuw hebben.
Heel lekker en gezond, maar niet na 24 uur. Bij mij moet hij twee tot drie dagen staan, dan is hij heerlijk romig van smaak.
Het plantje is alleen nog zo klein dat ik er maar een half glas melk op kan schudden.
Hopelijk groeit hij snel, en gaat hij ook wat sneller werken.
Ik voel mij er beter door.
En vind het lekker samen met een beetje zoetstof of siroop of wat suiker of fruit. (Geplaatst op 18-12-2020)
Met mooie en handige bokaal voor kefir Review by Marianne
Productbeoordeling
Met deze bokaal kan men kefir maken, het is ongeveer een halve liter, met een goed sluitend deksel. (Geplaatst op 12-12-2020)
Snelle levering Review by Kadir
Productbeoordeling
Snelle correcte levering.
Bij aankomst alles in de pot en de kefir doet zijn werk. De kefir moet nog klimatiseren maar de kefirbloempjes worden elke dag groter.
(Geplaatst op 05-12-2020)
duurde even Review by jerry
Productbeoordeling
lekker dat je ook alleen kan kiezen wat je nodig ipv volledig pakket had zelf al weckfles met waterslot.het duurde wel even voordat ik voldoende kefirbloempjes had voor dagelijkse hoeveelheid kefir(10gr naar 50gr 2 weken)ook de gisting had wat tijd nodig voordat het goed was.heb nu na enkele weken een prima kefirmelk. (Geplaatst op 22-11-2020)
Mooie producten en correcte levering Review by Kefirstarter
Productbeoordeling
Correcte aflevering van de beschreven producten.
Ik gebruik ze ondertussen nu al enkele weken en de Kefir voldoet zeker.
Achteraf bekeken heb ik echter toch enkele bemerkingen bij de samenstelling van het pakket... maw wat heb je echt nodig...
De thermometer... leuk maar eigenlijk helemaal niet nodig ... je zet de kefirpot in een kast en de temperatuur is wat ze is... kamertemperatuur dus.
Wat zou ik er wel bij doen: een afdekgaas of doek voor de pot want de Kefir moet lucht hebben en het plastieken deksel erop schroeven helpt dus niet echt.
En (maar dat is persoonlijk) zou eerder 2 glazen potten van bv 500 ml appreciëren dan 1 van 1l. Ik verbruik de Kefir alleen dus ik ga nooit elke 2 dagen een liter Kefir naar binnen slurpen... en dan zou ik in 1 pot kunnen maken en in de andere achteraf het resultaat kunnen bewaren of zou ik van pot kunnen wisselen bij het wisselen van de melk. Net zo makkelijk.
En als ik dan helemaal kritisch mag zijn... als je echt een compleet starterspakket wil: dan zou een kwaliteitsvolle plastieken lepel het afmaken.
Begrijp me niet verkeerd aub. Ik geef enkel maar mijn eerste ervaring mee. De levering is perfect wat ze beloven en alles is van uitstekende kwaliteit! Maar een correct starterspakket zou er voor mij net iets anders uitzien. (Geplaatst op 01-11-2020)
leuk om het zelf te doen Review by rene
Productbeoordeling
ben er net mee begonnen maar het bevalt goed later vertel ik er wel meer over (Geplaatst op 01-10-2020)

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir starterskit

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling