Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir starterspakket

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,69

Aan: € 31,16

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Productbeoordeling
23 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
prima starterspakket Review by Niels
Productbeoordeling
prima starters pakket maar ik ben niet onder de indruk van de bolzeven. Ze zijn wel erg fijnmazig en lijken snel kapot te gaan. (Geplaatst op 25-11-2022)
Alles in prima staat ontvangen. Review by Sabine
Productbeoordeling
Dank je wel voor de goede, correcte en snelle verzending., Alles is mooi en verzorgd ingepakt. Waarvoor dank. Er zat echter geen recept bij in de doos. Ondertussen al enkele keren melkkefir gemaakt en het is echt gemakkelijk. (Geplaatst op 17-11-2022)
Perfect Review by Steven
Productbeoordeling
Vermenigvuldigd zich enorm snel. wat een kwaliteit zeg. (Geplaatst op 21-07-2022)
kefirbloempjes zijn van uitstekende kwaliteit. Review by Marie-Josee Kennes
Productbeoordeling
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, het kefirbloempje en de benodigdheden.
De kefirmelk is zeer lekker en een weldaad voor mijn maagproblemen, ik slik geen medicatie (Pantomed) meer en neem in de plaats daarvan dagelijks 3 glaasjes melkkefir en ik voel mij daar heel goed bij. Ik heb de kefirbloempjes al gedeeld met 2 zussen die ook heel enthousiast zijn. Dank jullie wel voor dit mooie product.
(Geplaatst op 04-05-2022)
goede opstart van de productie Review by startpakket
Productbeoordeling
Snelle groei van de kefirkorrels (Geplaatst op 22-06-2021)
goed aangekomen en kefirkorrels doen het goed Review by Heino
Productbeoordeling
prima snel geleverd en in goed staat (Geplaatst op 20-05-2021)
Prima ! Review by Marie-Kristine
Productbeoordeling
Alles was netjes verpakt. De melkkefir maakte een goede doorstart. Geen problemen. (Geplaatst op 23-01-2021)
Melkkefir Review by Laila
Productbeoordeling
Ik heb het als kerstcadeau aan mijn schoonbroer gegeven en hoorde dat het gelukt is.
Hij zei dit is het beste kerstcadeau ever. (Geplaatst op 22-12-2020)
Combi pakket melk kefirplantje Review by Bea Hubertina
Productbeoordeling
Vroeger als kind maakte mijn vader dit.
Ik dacht, dit moet ik weer opnieuw hebben.
Heel lekker en gezond, maar niet na 24 uur. Bij mij moet hij twee tot drie dagen staan, dan is hij heerlijk romig van smaak.
Het plantje is alleen nog zo klein dat ik er maar een half glas melk op kan schudden.
Hopelijk groeit hij snel, en gaat hij ook wat sneller werken.
Ik voel mij er beter door.
En vind het lekker samen met een beetje zoetstof of siroop of wat suiker of fruit. (Geplaatst op 18-12-2020)
Met mooie en handige bokaal voor kefir Review by Marianne
Productbeoordeling
Met deze bokaal kan men kefir maken, het is ongeveer een halve liter, met een goed sluitend deksel. (Geplaatst op 12-12-2020)

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir starterspakket

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling