Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir starterskit

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,99

Aan: € 31,92

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Productbeoordeling
10 review(s)

Klantenreviews

10 artikel(en)

per pagina
leuk om het zelf te doen Review by rene
Productbeoordeling
ben er net mee begonnen maar het bevalt goed later vertel ik er wel meer over (Geplaatst op 01-10-2020)
prima in orde Review by Morrigan
Productbeoordeling
Had starterspakket besteld met melkkefir. Alles kwam netjes en snel aan; de kefir'bloempjes' voelden zelfs nog fris aan. Had al gelijk verse kefir na de eerste dag, dus 'bloempjes' werkten al gelijk prima. Ze vermenigvuldigen zich razendsnel; ik doe het nu een maand en heb er al 4x moeten weggeven omdat ik er teveel kreeg. Ik gebruik gepasteuriseerde volle melk en dat gaat prima.
De instructies op de site zijn duidelijk en ik had geen problemen. Ben heel tevreden van het produkt! (Geplaatst op 31-08-2020)
goed begin Review by ingrid
Productbeoordeling
deze starterskit geeft je echt alles wat je nodig hebt om te beginnen, het vraagt wel enkele dagen geduld eer je een glas vol hebt maar elke ochtend start ik mijn dag met heerlijke zelfgemaakte kefir, zoveel lekkerder dan die uit de winkel (Geplaatst op 03-08-2020)
Prima Review by Henriette
Productbeoordeling
Order en ontvangst prima verlopen de 10 gr zijn ondertussen al 19 gr geworden. (Geplaatst op 18-06-2020)
OK Review by Johan
Productbeoordeling
werkt prima (Geplaatst op 14-05-2020)
Kefir korrels Review by H.
Productbeoordeling
Sinds een week heerlijke melkkefir aan het drinken dankzij de kefir korrels van de kefirshop. (Geplaatst op 07-05-2020)
Blij Review by teodora
Productbeoordeling
Het lukt perfect met verse melk van de boer. Met andere melk van de winkel is natuurlijk minder kwaliteit. Ik heb Al ervaring met kefir... Dus. Hartelijke bedankt. Wij zijn zeer tevreden.
Mvg (Geplaatst op 01-05-2020)
Snel geleverd, lekkere kefir Review by Mila
Productbeoordeling
Alles wat je nodig hebt zit al in het starterspakket! Wat melk toevoegen en wachten. Je krijgt een heerlijk glas kefirdrank. Ik heb eerst wat geitenmelk gebruikt en later zal ik het ook met koemelk proberen. Heel lekker is het, vooral koud, net uit de koelkast. (Geplaatst op 20-12-2019)
Kefir start pakket Review by Danielle
Productbeoordeling
Snelle levering. Kefirkorrels werken goed (Geplaatst op 17-12-2019)
Danielle Review by Danielle
Productbeoordeling
Snelle levering. Mooi pakket om te starten met het maken van kefir. Goede kwaliteit. (Geplaatst op 14-12-2019)

10 artikel(en)

per pagina

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir starterskit

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling