Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Waterkefir starterpakket incl. 40g waterkefirkorrels

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Special Price € 31,99

Normale prijs: € 33,99

Productbeoordeling
8 review(s)

Klantenreviews

8 artikel(en)

per pagina
Bestelling waterkefir Review by Veerle
Productbeoordeling
Perfecte kwaliteit! Waterkefir was van zeer goede kwaliteit, hij schoot onmiddellijk in gang.
Ondertussen al flink groter. (Geplaatst op 02-06-2020)
Bestelling waterkefir + yogurtferment Review by Veerle
Productbeoordeling
Uitstekende kwaliteit! De waterkefir werkte onmiddellijk en is ondertussen al flink groter geworden.
Ook het yoghurtferment werkt perfect, lekkere zachte en romige yoghurt (mèt halfvolle melk!) (Geplaatst op 02-06-2020)
Goed Review by Pim
Productbeoordeling
Prima product, korrels vermeerderen bijzonder snel. Tevreden over de levering. (Geplaatst op 22-03-2020)
Goede kwaliteit korrels en snelle levering Review by Geert
Productbeoordeling
Zeer goede kwaliteit van korrels - op 2 weken tijd ben ik van 40g naar meer dan 200g gegaan. Het starterspakket bevat alles wat je nodig hebt. Snel en correct geleverd. Enige kleine minpuntje is dat je met het waterslot niets bent tenzij je een speciale pot/fles hebt waar zo een slot op past. Dus ofwel pakket aanbieden zonder slot of met de speciale pot. (Geplaatst op 19-03-2020)
Bedanktvoor de snelle levering Review by Noor
Productbeoordeling
Goed product, mooi verpakt en duidelijke instructies. (Geplaatst op 19-10-2018)
waterkefir Review by samantha
Productbeoordeling
ben zeer blij met het pakket se waterkefir is lekker aleen duurde het toch 3 maal voor het werkte die kefirkorrels moesten wel even terug op kracht komen ze hadden wat afgezien van het verzenden verder ben ik tevreden (Geplaatst op 26-02-2018)
Perfect Review by Sid
Productbeoordeling
Het startpakket is echt top !
De producten zoals de speciale kefir pot zijn subliem de kefir korrels doen wat ze moeten doen en groeien ook goed in volume.
De smaak van het kefirwater is echt heel erg lekker en merk zichtbaar een verschil in mijn gezondheid ik zou dit zeker aanbevelen (Geplaatst op 07-09-2017)
Goede korrels, (over)complete set Review by Ykwinno
Productbeoordeling
Het product is in uitstekende staat gearriveerd en met de bijgeleverde receptuur en ruwe (mineraalrijke) rietsuiker had ik eigenlijk direct al een rijke, gezonde kefircultuur (uit vrees voor sulfietresten en dergelijke heb ik wel de rozijnen en het gedroogde fruit uit het recept weggelaten en bij de tweede fermentatie vers fruit toegevoegd). Nu een week verder zijn de korrels verdriedubbeld..!
De mazen van de bolzeven zijn weliswaar niet perfect maar zeker adequaat dus ik kan ze gebruiken voor alles waarvoor ik ze wou hebben.

Het waterslot heb ik nog niet echt nodig gehad, maar is handig om achter de hand te hebben.

Al met al ben ik erg tevreden over de binnengekregen producten; ik kan het zeker aanbevelen! (Geplaatst op 09-07-2017)

8 artikel(en)

per pagina

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Waterkefir starterpakket incl. 40g waterkefirkorrels

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling