Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir ferment - starterpakket 2x6g

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,69
  • Koop 10 voor € 2,99 per stuk. en bespaar 19%
Productbeoordeling
11 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
tevreden Review by jeanne
Productbeoordeling
tevreden (Geplaatst op 19-04-2021)
Goed product Review by Rita
Productbeoordeling
Goed product. Het is gemakkelijk te gebruiken en leverde goede resultaten op, heerlijke romige kefir. (Geplaatst op 26-08-2019)
Melk smaakt mij nu beter Review by Kenneth
Productbeoordeling
In tegenstelling tot de waterkefir stuntel ik met de melkkefirpoeder. Ik heb ondanks feilloos de gebruiksaanwijzing te volgen geen extra batches kunnen maken. Ik heb inmiddels de melkkefir roosjes online kunnen bemachtigen en ga die proberen. Fingers crossed!
Melk heeft mij niet eerder zo goed gesmaakt. (Geplaatst op 02-04-2018)
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze kefir-poeder produceert minder zure kefir. Vlotte levering, makkelijke betaling. Review by Fred
Productbeoordeling
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze Kefir-poeder produceert minder zure kefir. Gemakkelijke betaling, vlotte levering. Aan te bevelen. (Geplaatst op 01-04-2018)
Goed Review by Hannie
Productbeoordeling
Dit product werkt goed binnen 24 uur heb je kefir. (Geplaatst op 02-02-2018)
goed Review by Hannie
Productbeoordeling
Dit product werkt prima je kan er vijf keer weer een nieuwe kefir van maken. (Geplaatst op 26-01-2018)
Melkkefir Review by carine
Productbeoordeling
Een jaar geleden heb ik maanden lang hele zware ontstekingsremmers en pijnstillers moeten slikken. Hierdoor is mijn maag van streek geraakt en had ik de hele tijd last van zuuroprispingen, opgeblazen gevoel en een moeilijke vertering. Ik ben deze week de melkkefir beginnen drinken en ik heb totaal geen last meer. De kefir heeft een frisse, beetje zurige smaak. Ik heb ook het gevoel dat de afvalstoffen in mijn lichaam beter worden afgevoerd. Het is wel nog een beetje zoeken voor de bereiding en bewaring aangezien ik geen liter per dag opdrink, maar ik ben blijheid mee gestart te zijn (Geplaatst op 25-11-2017)
Nog niet gebruikt. Review by Theo
Productbeoordeling
Heb deze zakjes in koelkast voor reserve. (Geplaatst op 03-11-2017)
Goed. Review by Anne
Productbeoordeling
Goed bevallen (Geplaatst op 09-09-2017)
Goed product Review by Nono
Productbeoordeling
Lang geleden dat ik nog kefir gedronken had, deze kefir is zeer gemakkelijk te maken en lekker. (Geplaatst op 18-01-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir ferment - starterpakket 2x6g

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling