Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 11,89
  • Koop 2 voor € 10,99 per stuk. en bespaar 8%
Product waardering
29 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 29 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
S. van den Braber Review by Sharon
Product waardering
De kefirbloempjes zijn prima aangekomen. Ik heb ze gelijk volgens de beschrijving gebruikt en ik had de volgende dag al m’n eerste glas kefir. Ik moet wel eerlijk zeggen dat 8 gram erg weinig is. Achteraf had ik meer gehad aan 50 gram zodat ik meteen een halve liter had kunnen maken. Gelukkig groeit de kefir goed door dus hopelijk heb ik over een paar weken zelf 50 gram gekweekt. Ik ben in ieder geval heel blij met m’n kefirbloempjes. (Geplaatst op 12-11-2019)
Product op tijd en in goede orde ontvangen Review by Romana
Product waardering
Product op tijd en in goede orde ontvangen. (Geplaatst op 11-11-2019)
Prima service Review by Wim
Product waardering
Prima service. (Geplaatst op 07-11-2019)
Kefirbloempjes Review by Saskia
Product waardering
De kefirbloempjes werden supersnel geleverd, waarvoor dank. Ze waren zeer goed verpakt en zijn goed aangekomen. Ik heb ze gelijk in gebruik genomen en het werkt prima. In het begin als de bloempjes nog 'klein' zijn is een liter melk te veel om te gebruiken. Maar al snel worden de bloempjes groter en dan kun je ook meer melk gaan gebruiken tot je op een liter zit. Ik ben gestart met een halve liter houdbare halfvolle melk en dat gaat prima. De smaak is erg goed. Lekkerder dan karnemelk eerlijk gezegd. (Geplaatst op 04-11-2019)
Goede kefir Review by marenda
Product waardering
De bestelling kwam snel, netjes verpakt en ik ben direct begonnen. Na een week was de hoeveelheid Kefirbloemjes al verdubbeld. Ik gebruik gewone halfvolle melk en de Kefir wordt karnemelkachtige dikte. (Geplaatst op 04-11-2019)
Kefir Review by Mac
Product waardering
Kefir in goede staat ontvangen. Schoon en hygiënisch verpakt. En de kefir doet het goed en smaakt heerlijk! (Geplaatst op 03-11-2019)
levering prima Review by Hans
Product waardering
Levering prima, levende kefirbloempjes, met gebruiksaanwijzing. (Geplaatst op 02-11-2019)
Uitstekend Review by Frans
Product waardering
Goed product heb veel baat bij ivb met darmen en flora (Geplaatst op 28-10-2019)
Kefir Review by Irka
Product waardering
Zeer tevreden met de kefir. Had het als kind altijd bij mijn ouders en was er al even opzoek naar. (Geplaatst op 24-10-2019)
Heerlijke kefir! Review by sis_07
Product waardering
Super tevreden over de kefirbloempjes! Levert een heerlijk romige kefir op (Geplaatst op 14-10-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 29 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Product waardering