Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Special Price € 10,99

Normale prijs: € 11,39

Product waardering
17 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
5 sterren Review by Corrie
Product waardering
Goede communicatie over levering. Bestelling keurig verpakt ontvangen op de gecommuniceerde datum.
Product werkt precies zoals vermeld op de site.
Ik ben zeer tevreden en zal een volgende bestelling zeker bij deze webshop plaatsen. (Geplaatst op 16-08-2019)
Melkkefir Review by W.
Product waardering
Zeer tevreden. De prijs vond ik hoog, maar is het geheel (oa snelle verzorgde verzending) echt waard, zeker omdat er nu geen kosten meer bijkomen. (Geplaatst op 14-08-2019)
gewoon super Review by sabrina
Product waardering
Ik hoorde van een collega dat dit goed was en ik moet zeggen is gewoon super (Geplaatst op 26-05-2019)
Ben zeer tevreden het gaat goed met het Kefir plantje Review by Laura
Product waardering
Na lange tijd gebruikt te hebben hab ik het plantje naar tevreden heid terug (Geplaatst op 23-05-2019)
Goed en heerlijk Review by Bianca
Product waardering
Zending in goede orde mogen ontvangen. Kefir leeft goed en is heerlijk om te drinken! (Geplaatst op 06-03-2019)
tevreden klant Review by annie
Product waardering
Vorig jaar voor het eerst levende kefirkorrels besteld bij kefirshop. Was tevreden over de levering en ben tevreden over het mooie resultaat: korrels groeiden gestaag en leveren dagelijks zonder problemen lekkere yoghurt. (Geplaatst op 14-06-2018)
100% tevreden Review by Ida
Product waardering
Het is niet mijn eerste bestelling bij u tot op heden ben ik 100% tevreden over mijn bestellingen de kefir is van prima kwaliteit.
M.V.G Ida (Geplaatst op 05-03-2018)
Heel tevreden Review by Willy
Product waardering
De kefirbloempjes snel en in goede staat ontvangen. Ik gebruik het nu anderhalve week en ze groeien goed, 33 gram.
De kefir is heerlijk licht zuur en fris. Ik maak het met biologische volle melk. Ik heb het idee dat mijn huid er rustiger van wordt. ( rosacea). Ben heel tevreden. (Geplaatst op 12-12-2017)
goed Review by Jan
Product waardering
zijn netjes aangekomen ben zeer tevreden de plantjes groeien gestaag (Geplaatst op 27-11-2017)
Super ! Review by sabrina
Product waardering
Erg tevreden van de snelheid in levering en de kefirbloempjes zijn in goede gezondheid aangekomen. Duidelijke instructies. De bloempjes recupereren snel en zijn al verdubbeld in hoeveelheid. De melkkefir met wat grenadine wordt door ieder graag gedronken ;-) blij dat ik er gevonden heb ! (Geplaatst op 21-11-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Product waardering