Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Special Price € 10,89

Normale prijs: € 11,39

Product waardering
14 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Ben zeer tevreden het gaat goed met het Kefir plantje Review by Laura
Product waardering
Na lange tijd gebruikt te hebben hab ik het plantje naar tevreden heid terug (Geplaatst op 23-05-2019)
Goed en heerlijk Review by Bianca
Product waardering
Zending in goede orde mogen ontvangen. Kefir leeft goed en is heerlijk om te drinken! (Geplaatst op 06-03-2019)
tevreden klant Review by annie
Product waardering
Vorig jaar voor het eerst levende kefirkorrels besteld bij kefirshop. Was tevreden over de levering en ben tevreden over het mooie resultaat: korrels groeiden gestaag en leveren dagelijks zonder problemen lekkere yoghurt. (Geplaatst op 14-06-2018)
100% tevreden Review by Ida
Product waardering
Het is niet mijn eerste bestelling bij u tot op heden ben ik 100% tevreden over mijn bestellingen de kefir is van prima kwaliteit.
M.V.G Ida (Geplaatst op 05-03-2018)
Heel tevreden Review by Willy
Product waardering
De kefirbloempjes snel en in goede staat ontvangen. Ik gebruik het nu anderhalve week en ze groeien goed, 33 gram.
De kefir is heerlijk licht zuur en fris. Ik maak het met biologische volle melk. Ik heb het idee dat mijn huid er rustiger van wordt. ( rosacea). Ben heel tevreden. (Geplaatst op 12-12-2017)
goed Review by Jan
Product waardering
zijn netjes aangekomen ben zeer tevreden de plantjes groeien gestaag (Geplaatst op 27-11-2017)
Super ! Review by sabrina
Product waardering
Erg tevreden van de snelheid in levering en de kefirbloempjes zijn in goede gezondheid aangekomen. Duidelijke instructies. De bloempjes recupereren snel en zijn al verdubbeld in hoeveelheid. De melkkefir met wat grenadine wordt door ieder graag gedronken ;-) blij dat ik er gevonden heb ! (Geplaatst op 21-11-2017)
Kefirbloempjes Review by Theo
Product waardering
Ze doen het prima. Moet nog wel even wennen aan de smaak maar dat is persoonlijk. (Geplaatst op 03-11-2017)
Snel geleverd Review by Math
Product waardering
Ik kende Kefir inmiddels van Duitsland en had jaren geleden een plantje. Heb inmiddels de poeder geprobeerd en ben nu weer eens overgestapt op het kleine plantje. De 8 gram heeft zich inmiddels goed vermenigvuldigd. In het begin was de smaak flauw. Nu het er meer zijn is de smaak ook fris zoals ik hem ken vanuit Duitsland. (Geplaatst op 03-07-2017)
Goed product en goede levering Review by joline
Product waardering
Duidelijke goed overzichtelijke site.
De producten zijn makkelijk te bestellen en worden netjes en snel geleverd.
Het product was netjes verpakt en zag er prima uit.
De kefir werkt prima, ik ben er erg blij mee en ga zeker nog eens bestellen. (Geplaatst op 19-06-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Product waardering