Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 11,99
  • Koop 2 voor € 10,99 per stuk. en bespaar 9%
Productbeoordeling
56 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 56 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Kefirbloempjes Review by Hermine
Productbeoordeling
Snel en in perfecte staat ontvangen en dan ook nog eens gratis verzonden! Top! (Geplaatst op 02-07-2020)
Kefirbloempjes Review by Mariëlle
Productbeoordeling
Ik vind het een heerlijk drankje! Helemaal met het warme weer en als het dan ook nog gezond is...goede keuze! (Geplaatst op 27-06-2020)
Verse kefirbloempjes Review by Tine
Productbeoordeling
Heel goeie bloempjes! Heel snel in huis na bestelling en topkwaliteit! (Geplaatst op 20-06-2020)
Melkkefir Review by Coby
Productbeoordeling
Ik heb mijn kefirkorrels nu een week in gebruik. Ze zijn nu al van 8gr naar 22 gr gegroeit. Het gaat zo goed , ben er onwijs blij mee. En ook mijn buik is er blij mee. (Geplaatst op 20-06-2020)
Kefir Review by Vanessa
Productbeoordeling
Ik ben heel blij met de kefirbloempjes, heb al lekker yoghurt gegeten. (Geplaatst op 15-06-2020)
kefirbloempjes 8g Review by Martine
Productbeoordeling
Heel goed verpakt toegekomen - prima kwaliteit - de tweede dag al kefir (Geplaatst op 08-06-2020)
Uitstekende kwaliteit Review by Timmy
Productbeoordeling
Levend en wel toegekomen op bestemming. Vanaf dag 2 heb ik de kefirdrank gewoon opgedronken. Na een week is het 'plantje' al 3 keer groter. (Geplaatst op 04-06-2020)
Mooie en verse kefirbloemetjes Review by Kefir
Productbeoordeling
Top product. (Geplaatst op 28-05-2020)
super om eigen kefir te maken Review by Yoke
Productbeoordeling
Nadat ik de kefirkorrels had ontvangen per post,direct begonnen met het proces om zelf kefir te maken. Helaas lukte het me niet direct om rauwe melk te bemachtigen, maar gepasteuriseerde was ook heerlijk. Lekker romig.
Inmiddels gelukt om ook rauwe melk te kopen. Morgen proeven we het verschil.
(Geplaatst op 22-05-2020)
Topproducten Review by Herman
Productbeoordeling
Na bestelling zeer snel en goed verpakt geleverd. De bloempjes waren zeer vers, en sloegen meteen aan. Goede, overzichtelijke handleiding. Top verkoper. (Geplaatst op 22-05-2020)

Artikelen 1 tot 10 van 56 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling