Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 11,99
  • Koop 2 voor € 10,49 per stuk. en bespaar 13%
Productbeoordeling
63 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 63 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
Lukt goed Review by Leen
Productbeoordeling
De kefir komt mooi verpakt toe. De levering laat niet lang op zich wachten.

Je mag niet verwachten dat je onmiddellijk een verdubbeling van de bloempjes zal hebben. Bij mij ging het heel geleidelijk.
In het begin had ik telkens 2 kleine koffietassen als eindresultaat. Na ongeveer een maand nu hebben we 2 volwaardige middelgrote tassen kefir.

Volg goed de instructies op en heb een paar weken geduld. (Geplaatst op 29-08-2020)
ondanks warmte zijn de kefir bloempjes heel goed aangekomen. snelle en goed verzending Review by melkkefir bloempjes
Productbeoordeling
Ondanks de tropische dag zijn de kefir bloempjes goed aangekomen. Snelle en goede verzending.
I (Geplaatst op 26-08-2020)
geweldig product Review by Jos
Productbeoordeling
Ik vind het makkelijk te maken. Het smaakt heerlijk. Bovendien goed voor mijn PDS. De kefirbloempjes kwamen per post en Ik ben meteen aan de slag gegaan. Ik ben alleen en gebruik daarom de 8 gram, dat is voldoende.na 2 dagen heb ik een stevige, romige kefir. Niet te vergelijken met de supermarkt. (Geplaatst op 01-08-2020)
Zeer goed Review by Ramila
Productbeoordeling
Verse en goede kwaliteit kefir. (Geplaatst op 25-07-2020)
Kefir Review by simon
Productbeoordeling
Ik maak nu elke dag 250ml kefir en het smaakt heerlijk! Kefirbloemetjes moesten eerst een dagje aclimatiseren. Ze zijn ook al gegroeid. (Geplaatst op 23-07-2020)
8g melkkefirbloemetjes Review by Karen
Productbeoordeling
Nu een week aan het kweken. Vanaf dag 1 een lekker glaasje kefir geoogst. Ik laat laat 24 uur fermenteren in een grote kop volle melk. Bloemetjes zijn al aangegroeid tot 16g. Ik denk dat dat goed is, heb er geen eerdere ervaring mee (Geplaatst op 13-07-2020)
heerlijke kefir Review by Gerda
Productbeoordeling
Correcte en verzorgde verzending voor een delicaat product . Voldoende info op de site, fermentatie werkt goed en elke dag heb ik reeds een halve tas heerlijke kefir. Tip: koop bij de bestelling ook het plastiek zeefje aan want dat is zeer moeilijk te vinden . (Geplaatst op 08-07-2020)
Kefirbloempjes Review by Hermine
Productbeoordeling
Snel en in perfecte staat ontvangen en dan ook nog eens gratis verzonden! Top! (Geplaatst op 02-07-2020)
Kefirbloempjes Review by Mariëlle
Productbeoordeling
Ik vind het een heerlijk drankje! Helemaal met het warme weer en als het dan ook nog gezond is...goede keuze! (Geplaatst op 27-06-2020)
Verse kefirbloempjes Review by Tine
Productbeoordeling
Heel goeie bloempjes! Heel snel in huis na bestelling en topkwaliteit! (Geplaatst op 20-06-2020)

Artikelen 1 tot 10 van 63 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling