Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 12,99
Productbeoordeling
84 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 84 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9
Zeer tevreden - lekker en leuk Review by John
Productbeoordeling
Korrels zijn goed verpakt aangekomen. Erg makkelijk om dagelijks m’n glaasje melkkefir te maken. (Geplaatst op 04-04-2021)
Kefirroosjes Review by Marian
Productbeoordeling
Vier dagen ben ik nu met de kefir bezig. Het begint te komen,maar het prikkelende is er nog niet. Ik ken dat van lang geleden. Hopelijk komt het met deze kefirkorrels ook nog.
Vriendelijke groeten,Marian Meeder-Kalisvaart (Geplaatst op 29-03-2021)
Melkkefir - 8g kevirbloempjes : een heerlijk artikel. Review by Marc
Productbeoordeling
We zijn heel tevreden over deze kefirbloempjes.
Ze groeien heel goed en we genieten elke dag van een heerlijk glaasje kefirmelk.
We hebben hier lang naar gezocht, en zijn heel blij dat we het nu gevonden hebben. (Geplaatst op 16-03-2021)
Melkkefir - 8g kefirbloempjes Review by Marc
Productbeoordeling
De kefirbloempjes geven een groot gevoel van tevredenheid: ze groeien goed en we genieten elke ochtend van een lekker glaasje kefirdrank. (Geplaatst op 14-03-2021)
Melkkefir Review by Annie
Productbeoordeling
Super tevreden, al twee keer gemaakt (Geplaatst op 12-03-2021)
Melkkefir Review by Annie
Productbeoordeling
Super tevreden, al twee keer gemaakt (Geplaatst op 12-03-2021)
Melkkefir Review by Annie
Productbeoordeling
Super tevreden, al twee keer melkkefir gemaakt. (Geplaatst op 12-03-2021)
Prima service Review by Eddy
Productbeoordeling
Na een trage start doen de korrels het na ongeveer 3 dagen prima. Omdat ik de eerste dagen geen resultaat zag heb ik even gemaild met de Kefirshop. Ik kreeg heel snel antwoord dat het vaker voor komt dat de eerste dagen geen bevredigend resultaat laat zien. Zij stelden voor om nog even af te wachten en mocht het zo blijven, dat ze dan nieuwe korrels zouden toezenden. Dat bleek dus niet nodig. Helemaal top dus. (Geplaatst op 01-03-2021)
Snelle reactie Review by Joke
Productbeoordeling
Na een vergissing in de levering is deze snel recht getrokken en heb ik alsnog mijn bestelling opgestuurd gekregen, prima! (Geplaatst op 21-02-2021)
Zéér tevreden Review by Roeland
Productbeoordeling
Kefirbloempjes keurig verpakt ontvangen. Mijn eerste "brouwsel" viel tamelijk goed mee. Nu een week later heb ik reeds een lekkere romige kefir. Heb reeds duidelijk meer volume kefirbloempjes. En...lekker !! (Geplaatst op 15-02-2021)

Artikelen 1 tot 10 van 84 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling