Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 12,99
  • Koop 2 voor € 10,99 per stuk. en bespaar 16%
Productbeoordeling
71 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 71 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8
Kefirkorrels zijn goed aangekomen Review by GS
Productbeoordeling
De Kefirkorrels zijn goed aangekomen.
Ik heb ondertussen Kefir gemaakt met volle en magere UHT-melk en zelfs met soja melk lukt het nu al een week.
Bedankt en veel succes verder. (Geplaatst op 31-12-2020)
prima ln alle opzichten Review by Mertens Felix
Productbeoordeling
kende het product van vroeger
uitermate goed voor het hele ingewandenstelsel (Geplaatst op 31-12-2020)
Prima kefirbloempjes Review by Nick
Productbeoordeling
Kefirbloempjes werken prima! (Geplaatst op 20-12-2020)
goeie kefirkorrels Review by Victoria
Productbeoordeling
Kefirkorrels waren netjes verpakt en ben zeker tevreden over de productie van de korrels! (Geplaatst op 22-11-2020)
Melkkefirkorrels Review by Nora
Productbeoordeling
Snelle en goed verzorgde verzending. Zowel bij mij als bij mijn hondje veel minder darmproblemen na ongeveer 3 weken. Kan dit echt aanbevelen. (Geplaatst op 19-11-2020)
Melkkefirkorrels Review by Nora
Productbeoordeling
Zeer snelle levering. Prima verpakt. Goede uitleg. De korreltjes doen hun werk zoals het moet. Na 2 dagen lekkere dikke substantie. Ik gebruik de kefirdrank voor mezelf en mijn hondje . Beiden sukkelen we met onze darmen. Mijn hondje is verzot op de drank en heeft duidelijk een goed resultaat. Ik moet minder medicatie geven,Ook al zijn we nog maar een goede week bezig. Bij mij is het nog wisselvallig. Een paar goede dagen en dan toch weer krampen. Maar tot hiertoe geen diarree meer. Dus ik denk dat ook ik op de goede weg ben. Heel zeker het proberen waard. (Geplaatst op 12-11-2020)
Kefirbloempjes 8 g Review by Arthur
Productbeoordeling
De bestelling en de bezorging van de kefirbloempjes verliep soepel. Al snel had ik de kefirbloempjes met een instructieblad in mijn bezit.
Afgelopen week begonnen met de kweek. Dat gaat mooi. Hiervoor gebruik ik biologische volle melk met als resultaat een kefir met een zachte en rijke smaak. En binnen deze week zie ik de bloempjes al groeien.
Elke dag weer verse Kefir! (Geplaatst op 03-11-2020)
Lukt goed Review by Leen
Productbeoordeling
De kefir komt mooi verpakt toe. De levering laat niet lang op zich wachten.

Je mag niet verwachten dat je onmiddellijk een verdubbeling van de bloempjes zal hebben. Bij mij ging het heel geleidelijk.
In het begin had ik telkens 2 kleine koffietassen als eindresultaat. Na ongeveer een maand nu hebben we 2 volwaardige middelgrote tassen kefir.

Volg goed de instructies op en heb een paar weken geduld. (Geplaatst op 29-08-2020)
ondanks warmte zijn de kefir bloempjes heel goed aangekomen. snelle en goed verzending Review by melkkefir bloempjes
Productbeoordeling
Ondanks de tropische dag zijn de kefir bloempjes goed aangekomen. Snelle en goede verzending.
I (Geplaatst op 26-08-2020)
geweldig product Review by Jos
Productbeoordeling
Ik vind het makkelijk te maken. Het smaakt heerlijk. Bovendien goed voor mijn PDS. De kefirbloempjes kwamen per post en Ik ben meteen aan de slag gegaan. Ik ben alleen en gebruik daarom de 8 gram, dat is voldoende.na 2 dagen heb ik een stevige, romige kefir. Niet te vergelijken met de supermarkt. (Geplaatst op 01-08-2020)

Artikelen 1 tot 10 van 71 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir - 8g kefirbloempjes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling