Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Beschikbaarheid: In voorraad

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,90
OF
Product waardering
16 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Bestelling en verzending zijn vlot verlopen. Kefirkorrels zten in de brievenbus dus je hoeft er niet speciaal thuis voor te blijven. Na 2.5 weken van 20 gr naar 300 gr. Super! Review by Bénédicte
Product waardering
Bestelling en verzending zijn vlot verlopen. Kefirkorrels zaten in de brievenbus dus je hoeft er niet speciaal thuis voor te blijven.
Na 2,5 weken van 20 gr naar 300 gr! Super! (Geplaatst op 25-12-2017)
goed Review by W
Product waardering
Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Het is heel simpel te maken en na twee dagen klaar. Dan maak ik de volgende portie klaar. (Geplaatst op 24-10-2017)
kefir heel goed Review by Andre
Product waardering
kefir rap en goed ontvangen,kweekt snel aan
het is een goede drank voor de mens en ook voor speelduiven
met groeten André !!!! (Geplaatst op 31-08-2017)
Prima afhandeling en kwaliteit Review by Dirk
Product waardering
Snelle en correct afhandeling van de bestelling.
Prima kwaliteit, de kefirkorrels waren bijna direct terug actief. (Geplaatst op 23-08-2017)
Weer eens wat anders dan gewoon water Review by Fennie
Product waardering
Waterkefir is makkelijker te bereiden dan de melkkefir. De smaak van het eindproduct is ook heel erg lekker. (Geplaatst op 19-08-2017)
kefir Review by alexandra
Product waardering
Goed product. Vermenigvuldigd zich snel. Kwam netjes in goede verpakking aan met gebruiksaanwijzing. (Geplaatst op 23-07-2017)
Alles ok Review by Roel
Product waardering
Alles zoals beloofd. In orde. (Geplaatst op 22-07-2017)
Waterkefirkorrels ontvangen Review by Katie
Product waardering
2 dagen na bestelling zijn de korrels, perfect verpakt, aangekomen.
De instructies, die heel nuttig zijn als je beginner bent, netjes gevolgd en nu vol ongeduld wachten op eerste resultaat :)
Alvast bedankt! (Geplaatst op 07-07-2017)
We zijn al jaren waterkefirgebruikers maar na onze laatste vakantie bleek de kefir niet meer in volume toe te nemen Review by Wil
Product waardering
We zijn al jaren waterkefirgebruikers maar na onze laatste vakantie bleek de kefir niet meer in volume toe te nemen en de drank was veel minder zuur. Ik heb toen nieuwe korrels besteld en ben opnieuw begonnen. Ze doen het goed, de drank is in het begin erg zuur en ze groeien weer. Binnenkort heb ik weer voldoende korrels om een grotere hoeveelheid te maken. We kunnen er niet zonder! (Geplaatst op 05-07-2017)
Snelgroeiende waterkefir Review by Rita
Product waardering
Mijn kefir heb ik nu 8 dagen ,ik heb goed de instructies gevolgd en heb i.p.v 20gr al 80gr korrels ;dat is per kefir beurt van 2 dagen telkens 20gr bij,een toppertje! (Geplaatst op 23-09-2016)

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waardering