Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Special Price € 10,99

Normale prijs: € 11,49

Productbeoordeling
41 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Waterkefir Review by Martine
Productbeoordeling
Ik ben van 20 gr waterkefirkorrels naar 75 gr gegaan.Geweldig.De smaak is heel lekker en ik heb mijn man ook al overtuigd om het te drinken.Vandaag heb ik een klein gedeelte in kokoswater gezet.Ben benieuwd naar dit resultaat. (Geplaatst op 27-02-2020)
20g waterkefirkorrels Review by Martine
Productbeoordeling
De waterkefirkorrels groeien enorm. (Geplaatst op 26-02-2020)
.Goede waterkefir Review by Gunter
Productbeoordeling
.Bedankt (Geplaatst op 16-02-2020)
Ze hebben er zin in! Review by Jody
Productbeoordeling
Krap een week na de start van mijn eerste batch is mijn 20 gram kefirkorrels al meer dan verviervoudigd. (Geplaatst op 13-02-2020)
Goed spul Review by Diane
Productbeoordeling
Bestelling was goed verpakt en de voorspelde levertijd klopte ook.

Heb de waterkefirkorrels nu ongeveer een week en heb al bijna 4 keer zoveel. Kefir groeit goed.
(Geplaatst op 12-02-2020)
Korrels doen het goed Review by John
Productbeoordeling
Nadat ik ze binnen gekregen heb en ze meteen gebruikt heb zijn ze al na 6 dagen met 50% gegroeid. (Geplaatst op 05-02-2020)
VOEDING VOOR DARMBACTERIEN Review by waterkefir
Productbeoordeling
Snelle reactie van de kweek en ondertussen hebben we reeds veel broers en zustertjes.135gr van 20gr in twee weken .Niet slecht geboerd zou ik zeggen! (Geplaatst op 08-12-2019)
Perfect Review by Lindsey
Productbeoordeling
Zeer goede kwaliteit, meteen goed actief. Hij stond van dag 2 al lekker te borrelen. (Geplaatst op 05-12-2019)
tevreden Review by Maike
Productbeoordeling
Overzichtelijke website en heel gemakkelijk te bestellen. Keurige levering met een begrijpelijke handleiding. Inmiddels eerste oogst gehad en zeer tevreden. Op de website zelf vind je antwoord op heel veel vragen. Ik ben een tevreden klant! (Geplaatst op 12-11-2019)
Dank voor de SUPER waterkefir Review by Karin
Productbeoordeling
In 1 week tijd van 20 naar 90 gram vermeerderd.
Nu nog zoeken naar de ingrediënten om het iets minder naar wijn te laten smaken. (Geplaatst op 19-09-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling