Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Special Price € 10,99

Normale prijs: € 11,49

  • Koop 2 voor € 9,99 per stuk. en bespaar 10%
Product waardering
34 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 34 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Perfect Review by Lindsey
Product waardering
Zeer goede kwaliteit, meteen goed actief. Hij stond van dag 2 al lekker te borrelen. (Geplaatst op 05-12-2019)
tevreden Review by Maike
Product waardering
Overzichtelijke website en heel gemakkelijk te bestellen. Keurige levering met een begrijpelijke handleiding. Inmiddels eerste oogst gehad en zeer tevreden. Op de website zelf vind je antwoord op heel veel vragen. Ik ben een tevreden klant! (Geplaatst op 12-11-2019)
Dank voor de SUPER waterkefir Review by Karin
Product waardering
In 1 week tijd van 20 naar 90 gram vermeerderd.
Nu nog zoeken naar de ingrediënten om het iets minder naar wijn te laten smaken. (Geplaatst op 19-09-2019)
Topkwaliteit! Review by Caroline
Product waardering
Ik heb mijn bestelling snel ontvangen, alles was netjes verpakt. Nu twee weken verder kan ik bevestigen dat het goede kwaliteit is en dat mijn kefirkorrels zeer snel vermeerderen en goed hun werk doen. (Geplaatst op 03-06-2019)
Kefir Review by johan
Product waardering
Netjes en snel ontvangen met duidelijke beschrijving (Geplaatst op 29-05-2019)
Helemaal oké Review by Bruno
Product waardering
Deze korrels zijn helemaal oké. (Geplaatst op 15-05-2019)
Mooi product! Review by lida
Product waardering
Geweldige Kefir, We hebben in nu ruim 2 weken al zo'n beetje een verdriedubbeling bereikt. We zijn super blij en tevreden met de heerlijke drankjes die we mogen oogsten :) (Geplaatst op 18-04-2019)
Heel fijne kefir Review by Marja
Product waardering
Voortreffelijke waterkefir ontvangen, ook hygiënisch verpakt.
De eerste bereiding moest nog even op gang komen en daarom heb ik de allereerste drank in een weckfles voor 3/4 liter gevuld met water en suiker en na 24 uur voor de zekerheid weggegooid.
Maar daarna was het een complete verrassing hoe snel deze waterkefir groeit en hoe heerlijk fris die smaakt. Alle suikers zijn er echter wel zo'n beetje uit na 48 uur en ik voeg daarom meestal wel een scheut appeldiksap naar smaak toe in het eindprocuct waardoor ik een heerlijke appelcider krijg.
Omdat de kefir zo lekker vlot groeit (met ook veel prachtig grote korrels), kan ik nu naast een grote weckpot van anderhalve liter per keer besluiten of ik er nóg een weckpot van 1 liter bijmaak omdat er altijd ruim voldoende korrels zijn. (Geplaatst op 14-04-2019)
10 Review by Sabine
Product waardering
We maken en drinken lekkere waterkefir limonade (Geplaatst op 08-04-2019)
100% succes! Review by Sibolt
Product waardering
De waterkefir bloempjes werden snel verzonden. Lekvrij verpakt. Duidelijke, goed te volgen gebruiksaanwijzing. Inmiddels is de 20 gram bloempjes gegroeid tot ruim 30 gram. Ik maak kefir van biologisch appelsap, verdund met 40% water, en een gedroogde vijg toegevoegd. Iedere 2 dagen nu 750CC droge kefir met een mooie appelcider smaak en volop bubbels van koolzuur. Lekker als aperitief! (Geplaatst op 15-03-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 34 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Product waardering