Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 11,99
  • Koop 2 voor € 9,99 per stuk. en bespaar 17%
Productbeoordeling
54 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Top! Review by ine
Productbeoordeling
Ik ben zeer tevreden over de waterkefir-korrels. Ik heb 20g gekocht en onmiddellijk opgestart. Nu 17 dagen later heb ik al meer dan 450g korrels. Ze groeien als kool en produceren lekkere drank. SUPER! (Geplaatst op 29-04-2021)
zeer tevreden is reeds verdubbeld Review by jeanne
Productbeoordeling
goede verpakking tevreden (Geplaatst op 19-04-2021)
Correcte levering, kefir goed verpakt en groeit snel Review by Mich
Productbeoordeling
Zondag besteld en donderdag pakket ontvangen.
De kefir was netjes verpakt.
Na 1 week heeft de kefir zich al verdubbeld.
Ik had voordien al elders gedroogde kefir gekocht maar dit voldeed niet aan mijn verwachtingen. De water kefir die ik bij jullie kocht doet dit wel !
Een aanrader ! (Geplaatst op 11-02-2021)
Uitdagend Review by Jan
Productbeoordeling
Dit is een interessant product want u kunt steeds de smaak beïnvloeden door er een andere fruitsoort aan toe te voegen. De hoeveelheid aan waterkefirkorrels groeit snel aan. (Geplaatst op 25-12-2020)
mijn darmen voelen na 2 weken duidelijk beter Review by jean
Productbeoordeling
Levering zoals aangegeven
Mijn darmen voelen zich na 2 weken duidelijk beter in hun vel . (Geplaatst op 09-12-2020)
Heel snel bezorgd! Goed product Review by Cora
Productbeoordeling
Heel snel in huis, de volgende dag al kefir. (Geplaatst op 04-12-2020)
groeien fantastisch goed Review by Waterkefirbloempjes
Productbeoordeling
Waterkefirbloempjes in 3 weken meer dan het 4-voud van het oorspronkelijke volume. Prima materiaal ! (Geplaatst op 01-12-2020)
Waterkefir zwelt goed aan Review by Lucia
Productbeoordeling
De waterkefir heb ik 3 dagen na de bestelling in het weekend ontvangen. De kefir zwelt goed aan en ik ben tevreden van het resultaat. De kefir was met zorg verpakt dus ben ik zeer tevreden, bedankt !
Met vriendelijke groeten, Van Genechten Lucia. (Geplaatst op 26-11-2020)
Vlotte en goed verzorgde levering van de waterkefir Review by G.
Productbeoordeling
Vlotte en goed verzorgde levering (Geplaatst op 30-10-2020)
Goed product en snelle opvolging Review by Mariet
Productbeoordeling
Goede communicatie over de verwerking van de bestelling. Product werd snel en kefir-vriendelijk verstuurd.
Heel tevreden! (Geplaatst op 28-09-2020)

Artikelen 1 tot 10 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling