Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 10,99
  • Koop 2 voor € 9,99 per stuk. en bespaar 10%
Product waardering
28 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mooi product! Review by lida
Product waardering
Geweldige Kefir, We hebben in nu ruim 2 weken al zo'n beetje een verdriedubbeling bereikt. We zijn super blij en tevreden met de heerlijke drankjes die we mogen oogsten :) (Geplaatst op 18-04-2019)
Heel fijne kefir Review by Marja
Product waardering
Voortreffelijke waterkefir ontvangen, ook hygiënisch verpakt.
De eerste bereiding moest nog even op gang komen en daarom heb ik de allereerste drank in een weckfles voor 3/4 liter gevuld met water en suiker en na 24 uur voor de zekerheid weggegooid.
Maar daarna was het een complete verrassing hoe snel deze waterkefir groeit en hoe heerlijk fris die smaakt. Alle suikers zijn er echter wel zo'n beetje uit na 48 uur en ik voeg daarom meestal wel een scheut appeldiksap naar smaak toe in het eindprocuct waardoor ik een heerlijke appelcider krijg.
Omdat de kefir zo lekker vlot groeit (met ook veel prachtig grote korrels), kan ik nu naast een grote weckpot van anderhalve liter per keer besluiten of ik er nóg een weckpot van 1 liter bijmaak omdat er altijd ruim voldoende korrels zijn. (Geplaatst op 14-04-2019)
10 Review by Sabine
Product waardering
We maken en drinken lekkere waterkefir limonade (Geplaatst op 08-04-2019)
100% succes! Review by Sibolt
Product waardering
De waterkefir bloempjes werden snel verzonden. Lekvrij verpakt. Duidelijke, goed te volgen gebruiksaanwijzing. Inmiddels is de 20 gram bloempjes gegroeid tot ruim 30 gram. Ik maak kefir van biologisch appelsap, verdund met 40% water, en een gedroogde vijg toegevoegd. Iedere 2 dagen nu 750CC droge kefir met een mooie appelcider smaak en volop bubbels van koolzuur. Lekker als aperitief! (Geplaatst op 15-03-2019)
Waterkefirkorrels Review by Marja
Product waardering
Waterkefirkorrels heb ik in goede staat ontvangen. Ik gebruik deze nu 2 weken en heb al veel nieuwe korrels. (Geplaatst op 14-03-2019)
Aanrader! Review by Iris
Product waardering
Mijn waterkefirkorrels zijn vlot op tijd in de brievenbus geleverd. Ik ben er onmiddellijk mee gestart, gebaseerd op de meegeleverde instructies, en ze groeien zéér goed. (Geplaatst op 22-02-2019)
Ik kan zelf al een winkeltje beginnen zo groeit onze Kefir Review by Rene
Product waardering
nette verzorging mooi product. (Geplaatst op 28-11-2018)
goeie korrels Review by Jan
Product waardering
Gingen direct terug produceren, mooi verpakt. (Geplaatst op 27-04-2018)
PRIMA korrels! Review by Hilde
Product waardering
Al leek het eerst heel erg weinig te zijn... de korrels zijn zo gezond dat ze na enkele beurten al heel sterk aangegroeid zijn. Heel aktief! (Geplaatst op 10-04-2018)
Mijn powerdrank Review by Kenneth
Product waardering
Mijn eerste batch en de kefir groeit als kool. Ik laat het 3 dagen staan en hou van de zure smaak. Ik doe de kefirdrank ook door mijn smoothie en je hoort het gisten. Ik heb nog geen cijfer geprobeerd maar dat gaat gauw gebeuren. De rietsuiker van de Dirk werkt bij mij super. Verder gebruik ik ook citroenen van de markt en ook dat werkt goed bij mij. Ik ga binnenkort collega's verblijden met batches kefir want mijn waterkefir groeit als kool! (Geplaatst op 02-04-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Product waardering