Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 10,19
Product waardering
21 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 21 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
goeie korrels Review by Jan
Product waardering
Gingen direct terug produceren, mooi verpakt. (Geplaatst op 27-04-2018)
PRIMA korrels! Review by Hilde
Product waardering
Al leek het eerst heel erg weinig te zijn... de korrels zijn zo gezond dat ze na enkele beurten al heel sterk aangegroeid zijn. Heel aktief! (Geplaatst op 10-04-2018)
Mijn powerdrank Review by Kenneth
Product waardering
Mijn eerste batch en de kefir groeit als kool. Ik laat het 3 dagen staan en hou van de zure smaak. Ik doe de kefirdrank ook door mijn smoothie en je hoort het gisten. Ik heb nog geen cijfer geprobeerd maar dat gaat gauw gebeuren. De rietsuiker van de Dirk werkt bij mij super. Verder gebruik ik ook citroenen van de markt en ook dat werkt goed bij mij. Ik ga binnenkort collega's verblijden met batches kefir want mijn waterkefir groeit als kool! (Geplaatst op 02-04-2018)
Prima! Review by Maite
Product waardering
De kefirkorrels doen het prima! Na een week heb ik al heel wat meer kefir! (Geplaatst op 06-03-2018)
Alles perfect Review by ludo
Product waardering
Snelle afhandeling (Geplaatst op 02-02-2018)
Bestelling en verzending zijn vlot verlopen. Kefirkorrels zten in de brievenbus dus je hoeft er niet speciaal thuis voor te blijven. Na 2.5 weken van 20 gr naar 300 gr. Super! Review by Bénédicte
Product waardering
Bestelling en verzending zijn vlot verlopen. Kefirkorrels zaten in de brievenbus dus je hoeft er niet speciaal thuis voor te blijven.
Na 2,5 weken van 20 gr naar 300 gr! Super! (Geplaatst op 25-12-2017)
goed Review by W
Product waardering
Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Het is heel simpel te maken en na twee dagen klaar. Dan maak ik de volgende portie klaar. (Geplaatst op 24-10-2017)
kefir heel goed Review by Andre
Product waardering
kefir rap en goed ontvangen,kweekt snel aan
het is een goede drank voor de mens en ook voor speelduiven
met groeten André !!!! (Geplaatst op 31-08-2017)
Prima afhandeling en kwaliteit Review by Dirk
Product waardering
Snelle en correct afhandeling van de bestelling.
Prima kwaliteit, de kefirkorrels waren bijna direct terug actief. (Geplaatst op 23-08-2017)
Weer eens wat anders dan gewoon water Review by Fennie
Product waardering
Waterkefir is makkelijker te bereiden dan de melkkefir. De smaak van het eindproduct is ook heel erg lekker. (Geplaatst op 19-08-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 21 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Waterkefir - 20g waterkefirkorrels

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Product waardering