Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir - 15g kefirbloempjes

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 17,69
  • Koop 2 voor € 16,99 per stuk. en bespaar 4%
Product waardering
41 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Prima Review by Piet
Product waardering
De Kefir smaakt heerlijk. Begonnen met 0.2 liter. Binnen een week maak ik al een halve liter. Dus Kefir bloempjes groeien snel. (Geplaatst op 04-11-2019)
Toppie Review by Dirk
Product waardering
Binnen 36 uur bezorgd, sneller als aangegeven. Kefir groeit snel en is al zeker verdubbeld. Gebruik dan wel rauwe melk stuk voedzamer voor de Kefir en jezelf.Top service! (Geplaatst op 04-11-2019)
lekkere drinkyoghurt Review by Roland
Product waardering
ben nu een week bezig en de bloempjes zijn gegroeid naar 24 gram inmiddels.
Na zo'n 24-uur heb ik 200 ml yoghurt na weer 24 uur voldoende om er een lekkere beker koele yoghurt drink te hebben.
serveer tip: klein scheutje Slimpie erbij om een lekker fruitsmaakje te hebben en is suiker vrij.
Met volle melk is de yoghurt romiger. Wel wat vetter.
(Geplaatst op 23-09-2019)
zeer goede kwaliteit Review by Rony
Product waardering
zeer verse kefirbloempjes , na ongeveer een week gebruik kan ik al een halve liter melk gebruiken , zeer romige kefir , zeer goede kwaliteit , de bloempjes zijn zeker al in volume verdubbelt.Een aanrader. (Geplaatst op 16-09-2019)
Simpel en snel Review by Gast
Product waardering
Was een van de weinige online shops waar de levende melkkefirkorrels nog beschikbaar waren.
Snel geleverd. 15g besteld. Na bijna een maand al bijna 100g melkkefirkorrels.
(Geplaatst op 16-09-2019)
Gewoonweg perfect. Review by Marcel
Product waardering
De kefirbloempjes waren goed verpakt verzonden. Zagen er mooi uit toen ik de twee zakjes openmaakte.
Er zat een goed en duidelijk schrijven bij over hoe je de melkkefir moet behandelen. Duidelijk stap voor stap, en er kan dan eigenlijk niets mis gaan.
Ze staan nu een kleine 5 dagen heerlijke kefir te maken en ze groeien ook nog.
Zoals ik al zei... kan niet mis gaan.
Top product en goede levering. (Geplaatst op 15-09-2019)
Prima product en leuk om te doen Review by Wim
Product waardering
Vanaf 19 augustus begonnen met 15 gram melkkefir. Door de warme weersomstandigheden had ik binnen 2 weken ca. 30 gram melkkefir. De helft van de melkkefir gespoeld met koud water, gedept en vervolgens ingevroren om als back-up te gebruiken. Elke dag heerlijke verse kefir drank. Hadden we eerder moeten doen. Dik tevreden. (Geplaatst op 11-09-2019)
Goed Review by John
Product waardering
Werkt nog beter en sneller dan was aangegeven. Ik gebruik biologische melk van Arla vollemelk. Ik probeer toch pas na 48 uur de Kefir uit de wekfles te halen omdat ik anders een liter Kefir niet in 24 uur wegkrijg. Wel wil ik opmerken dat de Kefir van Arla een sterke tinteling op de tong geeft en de smaak frisser is. Maar voorlopig ben ik blij met het huidige resultaat. (Geplaatst op 09-09-2019)
goede service Review by Boudewijn
Product waardering
Is heel goed aangekomen en heb al 2 keer zoveel kefir als dat we besteld hadden
Bedankt voor de goede service (Geplaatst op 26-08-2019)
goed en lekker Review by Mia
Product waardering
Kefirbloemen zijn al paar keer verdubbeld wat maakt dat ik snel een deel kan invriezen voor als er wat mis gaat,
dankjewel (Geplaatst op 26-08-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir - 15g kefirbloempjes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Product waardering