Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir - 15g kefirbloempjes

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 18,99
  • Koop 2 voor € 16,99 per stuk. en bespaar 11%
Productbeoordeling
67 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 67 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
een goede aankoop Review by viviane
Productbeoordeling
ik vindt het een goede aankoop deze kefirbloempjes en zeer lekker om te drinken (Geplaatst op 18-03-2021)
zeer goed Review by Michaël
Productbeoordeling
Een zeer correcte levering en tevreden van bijgeleverde info en het produkt . Opbrengst is goed (Geplaatst op 18-01-2021)
Prima service - goed product Review by Anne
Productbeoordeling
Goede opvolging: de kefirbloempjes waren niet voorradig en ik kreeg een mail zodra ze weer beschikbaar waren. Ik heb ze besteld en ze werden netjes 2 dagen laten bezorgd.
Ik had vroeger (heel lang geleden) al met kefirbloempjes gewerkt, en ik vind het nog steeds leuk om elke dag versie yoghurt / kefir te hebben. ik ben dus blij terug goede KEFIRbloempjes gevonden te hebben! (Geplaatst op 07-01-2021)
Kefir besteld Review by H.
Productbeoordeling
Geweldige kwaliteit, misschien iets duurder dan de concurrent maar bedenk wel, dit is 15 gram..... de concurrent heeft maar 10 gram en was in ons geval oude Kefir en hebben we zo weg kunnen gooien na 2 dagen omdat het begon te stinken.
NU BIJ KEFIRSHOP.EU BESTELD EN SMEL GELEVERD EN GOEDE KWALITEIT KEFIR GEKREGEN.....

THNX (Geplaatst op 17-10-2020)
Keurbloempjes 30 gr Review by Sandra
Productbeoordeling
Ik ben heel blij dat ik eindelijk de yoghurt bloempjes gevonden heb. Die smaak kan je nergens vinden in de winkels. Ik vind ze super lekker. En eet elke dag mijn potje leeg . Bedankt groetjes Sandra. (Geplaatst op 15-10-2020)
goeie kwaliteit Review by J.E.
Productbeoordeling
we hebben snel gebruik van gemaakt, na een paar dagen konden wij al van drinken en de kefirkorrels ook groeien ze snel.
(Geplaatst op 03-09-2020)
Melkkefir via bpost Review by Mario
Productbeoordeling
Duidelijke info en proper verpakt, ondertussen goed bezig met testen en eerste indruk is top!! (Geplaatst op 30-08-2020)
Goed product Review by Kees
Productbeoordeling
Goed verpakt en gelabeld verzonden. Na 2 of 3 dagen levert het vrij dikke kefir, tot dusver met weinig tot geen prik/bubbels (wat voor mij niet hoeft overigens). En de hoeveelheid kefirbloempjes neemt ook toe. (Geplaatst op 15-08-2020)
bestelling melkkefir Review by Mevr. Simone
Productbeoordeling
Zeer goede kwaliteit kefirbloempjes. Binnen 3 weken is de hoeveelheid verdubbeld !
(Geplaatst op 14-08-2020)
Leuk Review by Kenny
Productbeoordeling
leuk product, dagelijks verse melkkefir en steeds te hergebruiken (Geplaatst op 16-07-2020)

Artikelen 1 tot 10 van 67 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir - 15g kefirbloempjes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling