Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Melkkefir - 15g kefirbloempjes

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 18,99
Productbeoordeling
73 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 73 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8
prima Review by Jaak
Productbeoordeling
prima (Geplaatst op 26-08-2021)
Goede prijs kwaliteit Review by Marie-José
Productbeoordeling
Snel geleverd, goed product (Geplaatst op 07-08-2021)
correcte en snelle levering Review by Freddy
Productbeoordeling
Een heerlijk probioticum en een smakelijke afsluiter van het ontbijt. (Geplaatst op 21-07-2021)
Prima Review by Anne-Marie
Productbeoordeling
Prima artikel ! We zijn er zeer tevreden over ! We blijven dagelijks kefir drinken die we gemaakt hebben met de kefirbloempjes ! (Geplaatst op 13-05-2021)
bestelling kefir Review by Margriet
Productbeoordeling
Snelle levering en goede kwaliteit. (Geplaatst op 03-05-2021)
ben zeer tevreden Review by jeanne
Productbeoordeling
goede verpakking zeer tevreden kom zeker terug voor kopen (Geplaatst op 19-04-2021)
een goede aankoop Review by viviane
Productbeoordeling
ik vindt het een goede aankoop deze kefirbloempjes en zeer lekker om te drinken (Geplaatst op 18-03-2021)
zeer goed Review by Michaël
Productbeoordeling
Een zeer correcte levering en tevreden van bijgeleverde info en het produkt . Opbrengst is goed (Geplaatst op 18-01-2021)
Prima service - goed product Review by Anne
Productbeoordeling
Goede opvolging: de kefirbloempjes waren niet voorradig en ik kreeg een mail zodra ze weer beschikbaar waren. Ik heb ze besteld en ze werden netjes 2 dagen laten bezorgd.
Ik had vroeger (heel lang geleden) al met kefirbloempjes gewerkt, en ik vind het nog steeds leuk om elke dag versie yoghurt / kefir te hebben. ik ben dus blij terug goede KEFIRbloempjes gevonden te hebben! (Geplaatst op 07-01-2021)
Kefir besteld Review by H.
Productbeoordeling
Geweldige kwaliteit, misschien iets duurder dan de concurrent maar bedenk wel, dit is 15 gram..... de concurrent heeft maar 10 gram en was in ons geval oude Kefir en hebben we zo weg kunnen gooien na 2 dagen omdat het begon te stinken.
NU BIJ KEFIRSHOP.EU BESTELD EN SMEL GELEVERD EN GOEDE KWALITEIT KEFIR GEKREGEN.....

THNX (Geplaatst op 17-10-2020)

Artikelen 1 tot 10 van 73 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Melkkefir - 15g kefirbloempjes

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling