Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Kefir - melkkefir ferment voor 1 L

Beschikbaarheid: In voorraad

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,79
  • Koop 15 voor € 1,59 per stuk. en bespaar 12%
  • Koop 30 voor € 1,49 per stuk. en bespaar 17%
OF
Product waardering
15 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Goed product, erg makkelijk in gebruik Review by Annemieke
Product waardering
Snelle levering, goed product. Na de eerste bereiding van 48 uur kan er in 24 uur weer nieuwe kefir gemaakt worden met drie eetlepels van de 'oude' kefir. Erg makkelijk in gebruik! (Geplaatst op 17-02-2018)
goed Review by Hannie
Product waardering
werkt goed. (Geplaatst op 26-01-2018)
Snelle levering en goed produkt Review by Esther
Product waardering
Ik ben blij met de snelle levering. Na ontvangst direct uitgeprobeerd. Na 2 dagen had ik heerlijke Kefir! Ik ben er erg enthousiast over en mijn volgende stap is het bestellen van de levende kefirkorrels! (Geplaatst op 24-12-2017)
Kefir Review by Heidi
Product waardering
Heel handige verpakking.
Lekkere kefir (Geplaatst op 06-12-2017)
Goed. Review by Anne
Product waardering
Goed bevallen. (Geplaatst op 09-09-2017)
Perfecte aankoop geweest! Review by F.M.
Product waardering
Onlangs voor de 1e keer kefir besteld en ook gemaakt en de smaak is echt super vergeleken met de smaak van de melkkefir die ik in de natuurwinkel kocht. De 1e liter heb ik gemaakt met gekookte en daarna afgekoelde melk, de 2e liter heb ik van melk op kamertemperatuur gemaakt, dit duurt wel langer qua fermentatie. Bezorging en beschrijving zijn prima, een kind kan de was doen. Volgende stap wordt waterkefir en zo'n set ga ik zeker ook bij u bestellen! Met vriendelijke groet en met dank, Frans (Geplaatst op 18-08-2017)
ik ben tevreden van het product Review by WILLY
Product waardering
Ik ben tevreden over u winkel en de levering, ik heb dat besteld omdat ik dat regelmatig kocht , voor eens te proberen wat het was, of ging worden ,en ik ben tevreden , het is gemakkelijk en ik bet tevreden van de smaak ook NOG EENS BEDANKT (Geplaatst op 30-07-2017)
Heerlijk simpel Review by Mike
Product waardering
Erg gemakkelijke manier om kefir te maken! Geen gedoe als je een keer op vakantie gaat, gewoon na de vakantie een nieuw zakje.

In plaats van melk te koken heb ik ook lang-houdbare melk geprobeerd en dat gaat ook prima en de smaak wijkt nauwelijks meer af van kefir gemaakt van gekookte "verse" melk. (Geplaatst op 03-07-2017)
werkt ook met kokosmelk voor lactosevrije melkkefir Review by Ine
Product waardering
Bij mij duurde het iets langer dan in de uitleg stond aangegeven eer mijn eerste batch kefir klaar was (ongeveer 36u in totaal), maar voor de rest werkt het perfect. Bovendien vindt ik deze poederkefir eenvoudiger in gebruik dan de kefirbloempjes. Telkens mijn kefir bijna op is giet ik gewoon extra melk in mijn kefirbokaal en zet ik 'm voor een dagje op kamertemperatuur en we hebben weer kefir. Ik heb ondertussen toch al zeker 7x kefir kunnen maken vertrekkende van dat eerste zakje kefirpoeder en ik heb nog niet de indruk dat het resultaat zwakker is dan in 't begin...
Ik maak ook kefir met kokosmelk en dat lukt prima. De kokoskefir wordt dan wel niet zo dik of yoghurt-achtig als bij koemelk, maar eerder een beetje sprankelend. Dus dit is een goed compleet koemelk vrij alternatief en je hebt alle probiotica die ook in de gewone melkkefir zouden zitten. Wel goed opletten dat je kokosmelk gebruikt waar geen bewaarmiddelen of andere dingen aan zijn toegevoegd, zelf gebruik ik kokosmelk van 't merk Aroy-D, te verkrijgen in de Aziatische supermarkt. (Geplaatst op 06-03-2017)
Goede zachte kefir Review by Ton
Product waardering
Kefir uit het zakje is ideaal voor mij.
Geen gedoe met kefirbloemen.
snel klaar te maken en ik maak van 1 zakje meerdere malen kefir.
Ik vind de kefir lekker en de smaak is mild.
Lang leve KEFIR (Geplaatst op 15-01-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Kefir - melkkefir ferment voor 1 L

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waardering