Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Kefir - melkkefir ferment voor 1 L

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1,79
Product waardering
17 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Zeer tevreden Review by Patricia
Product waardering
Goede producten en snelle correcte levering (Geplaatst op 04-06-2018)
Melkkefir ferment Review by Jos
Product waardering
Een heel goed product om zelf kefir te maken, makkelijk in het gebruik , friszuur en smakelijk .
Zeer redelijke prijs en snel verstuurd per briefpost. Een aanrader !
(Geplaatst op 24-04-2018)
Goed product, erg makkelijk in gebruik Review by Annemieke
Product waardering
Snelle levering, goed product. Na de eerste bereiding van 48 uur kan er in 24 uur weer nieuwe kefir gemaakt worden met drie eetlepels van de 'oude' kefir. Erg makkelijk in gebruik! (Geplaatst op 17-02-2018)
goed Review by Hannie
Product waardering
werkt goed. (Geplaatst op 26-01-2018)
Snelle levering en goed produkt Review by Esther
Product waardering
Ik ben blij met de snelle levering. Na ontvangst direct uitgeprobeerd. Na 2 dagen had ik heerlijke Kefir! Ik ben er erg enthousiast over en mijn volgende stap is het bestellen van de levende kefirkorrels! (Geplaatst op 24-12-2017)
Kefir Review by Heidi
Product waardering
Heel handige verpakking.
Lekkere kefir (Geplaatst op 06-12-2017)
Goed. Review by Anne
Product waardering
Goed bevallen. (Geplaatst op 09-09-2017)
Perfecte aankoop geweest! Review by F.M.
Product waardering
Onlangs voor de 1e keer kefir besteld en ook gemaakt en de smaak is echt super vergeleken met de smaak van de melkkefir die ik in de natuurwinkel kocht. De 1e liter heb ik gemaakt met gekookte en daarna afgekoelde melk, de 2e liter heb ik van melk op kamertemperatuur gemaakt, dit duurt wel langer qua fermentatie. Bezorging en beschrijving zijn prima, een kind kan de was doen. Volgende stap wordt waterkefir en zo'n set ga ik zeker ook bij u bestellen! Met vriendelijke groet en met dank, Frans (Geplaatst op 18-08-2017)
ik ben tevreden van het product Review by WILLY
Product waardering
Ik ben tevreden over u winkel en de levering, ik heb dat besteld omdat ik dat regelmatig kocht , voor eens te proberen wat het was, of ging worden ,en ik ben tevreden , het is gemakkelijk en ik bet tevreden van de smaak ook NOG EENS BEDANKT (Geplaatst op 30-07-2017)
Heerlijk simpel Review by Mike
Product waardering
Erg gemakkelijke manier om kefir te maken! Geen gedoe als je een keer op vakantie gaat, gewoon na de vakantie een nieuw zakje.

In plaats van melk te koken heb ik ook lang-houdbare melk geprobeerd en dat gaat ook prima en de smaak wijkt nauwelijks meer af van kefir gemaakt van gekookte "verse" melk. (Geplaatst op 03-07-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Kefir - melkkefir ferment voor 1 L

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Product waardering