Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Kefir - melkkefir ferment voor 1 L

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1,69
  • Koop 12 voor € 1,64 per stuk. en bespaar 3%
  • Koop 20 voor € 1,59 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 100 voor € 1,44 per stuk. en bespaar 15%
Productbeoordeling
23 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Werkt zeer goed. Review by Jef
Productbeoordeling
Met volle melk van 40°C en 16 uur fermenteren in thermos heb je een heerlijke melkkefir. (Geplaatst op 27-02-2020)
Simpel ook in tropisch klimaat Review by Anoniem
Productbeoordeling
Ik woon in een tropisch klimaat en het meenemen van levende kefir was niet mogelijk. De zakje melkkefir ferment was de next best option. Ik ben gestart en het werkt prima. Ik ben echt tevreden met de melkkefir en de vervolg batches. De levering van de bestelling verliep ook snel en correct. Dank je wel. (Geplaatst op 02-12-2019)
Kefir uit een zakje. Review by Natalya
Productbeoordeling
Ik was niet echt tevreden over de verschillende aangekochte kefirs, zelfs uit Oost Europese winkels. Na het zien van de uitzending van Keuringsdienst van Waarde over zelf kefir maken aan het Googelen gegaan en hier terecht gekomen. Ik besloot om vooraleer aan de slag te gaan met de bloemetjes toch eerst de zakjes te proberen. Mijn eerste zakje heb ik momenteel al voor de 8e maal "verlengd" zonder smaakverlies!!! Ik gebruik volle koemelk, soms halfvolle. Bij de halfvolle melk is de kefir een beetje vloeibaarder.
De kefir uit het zakje haalt het met pluim en wimpel van de "fabrieks kefirs" hoewel hij niet echt brubbelt of echt zuur smaakt.
Ik blijf bij de zakjes, ben super tevreden met het product en de Kefirshop is top! (Geplaatst op 01-12-2019)
Goede ferment Review by Borike
Productbeoordeling
Geslaagd. Ik klop de kefir op met de handmixer, dan krijg je heerlijk luchtige kefir. (Geplaatst op 21-08-2019)
10 Review by Sabine
Productbeoordeling
Lekker en gezond (Geplaatst op 08-04-2019)
Heel goed Review by Jeannette
Productbeoordeling
Ik wilde eens melkkefir proberen ik had al eens een poos waterkefir gebruikt van waterkefirkorrels maar vond het niet echt lekker en er moest te veel suiker in om de smaak goed te krijgen en ik gebruik nooit suiker vond het ook veel werk, dus besloot melkkefir ferment te proberen, eerst lukte mij het niet(dacht ik) en heb de hulp ingeroepen van kefirshop, ik kreeg meteen antwoord en advies en steeds weer, als je de eerste keer met het zakje ferment kefir maakt duurt het iets langer zeker 24 uur, als je daarna van het gemaakte nieuw maakt gaat het zeer snel 12 uur en het is bijzonder smakelijk. (Geplaatst op 12-03-2019)
Zeer tevreden Review by Patricia
Productbeoordeling
Goede producten en snelle correcte levering (Geplaatst op 04-06-2018)
Melkkefir ferment Review by Jos
Productbeoordeling
Een heel goed product om zelf kefir te maken, makkelijk in het gebruik , friszuur en smakelijk .
Zeer redelijke prijs en snel verstuurd per briefpost. Een aanrader !
(Geplaatst op 24-04-2018)
Goed product, erg makkelijk in gebruik Review by Annemieke
Productbeoordeling
Snelle levering, goed product. Na de eerste bereiding van 48 uur kan er in 24 uur weer nieuwe kefir gemaakt worden met drie eetlepels van de 'oude' kefir. Erg makkelijk in gebruik! (Geplaatst op 17-02-2018)
goed Review by Hannie
Productbeoordeling
werkt goed. (Geplaatst op 26-01-2018)

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Kefir - melkkefir ferment voor 1 L

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling