Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Kefir - melkkefir ferment voor 1 L

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

Special Price € 1,69

Normale prijs: € 1,79

Product waardering
18 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Heel goed Review by Jeannette
Product waardering
Ik wilde eens melkkefir proberen ik had al eens een poos waterkefir gebruikt van waterkefirkorrels maar vond het niet echt lekker en er moest te veel suiker in om de smaak goed te krijgen en ik gebruik nooit suiker vond het ook veel werk, dus besloot melkkefir ferment te proberen, eerst lukte mij het niet(dacht ik) en heb de hulp ingeroepen van kefirshop, ik kreeg meteen antwoord en advies en steeds weer, als je de eerste keer met het zakje ferment kefir maakt duurt het iets langer zeker 24 uur, als je daarna van het gemaakte nieuw maakt gaat het zeer snel 12 uur en het is bijzonder smakelijk. (Geplaatst op 12-03-2019)
Zeer tevreden Review by Patricia
Product waardering
Goede producten en snelle correcte levering (Geplaatst op 04-06-2018)
Melkkefir ferment Review by Jos
Product waardering
Een heel goed product om zelf kefir te maken, makkelijk in het gebruik , friszuur en smakelijk .
Zeer redelijke prijs en snel verstuurd per briefpost. Een aanrader !
(Geplaatst op 24-04-2018)
Goed product, erg makkelijk in gebruik Review by Annemieke
Product waardering
Snelle levering, goed product. Na de eerste bereiding van 48 uur kan er in 24 uur weer nieuwe kefir gemaakt worden met drie eetlepels van de 'oude' kefir. Erg makkelijk in gebruik! (Geplaatst op 17-02-2018)
goed Review by Hannie
Product waardering
werkt goed. (Geplaatst op 26-01-2018)
Snelle levering en goed produkt Review by Esther
Product waardering
Ik ben blij met de snelle levering. Na ontvangst direct uitgeprobeerd. Na 2 dagen had ik heerlijke Kefir! Ik ben er erg enthousiast over en mijn volgende stap is het bestellen van de levende kefirkorrels! (Geplaatst op 24-12-2017)
Kefir Review by Heidi
Product waardering
Heel handige verpakking.
Lekkere kefir (Geplaatst op 06-12-2017)
Goed. Review by Anne
Product waardering
Goed bevallen. (Geplaatst op 09-09-2017)
Perfecte aankoop geweest! Review by F.M.
Product waardering
Onlangs voor de 1e keer kefir besteld en ook gemaakt en de smaak is echt super vergeleken met de smaak van de melkkefir die ik in de natuurwinkel kocht. De 1e liter heb ik gemaakt met gekookte en daarna afgekoelde melk, de 2e liter heb ik van melk op kamertemperatuur gemaakt, dit duurt wel langer qua fermentatie. Bezorging en beschrijving zijn prima, een kind kan de was doen. Volgende stap wordt waterkefir en zo'n set ga ik zeker ook bij u bestellen! Met vriendelijke groet en met dank, Frans (Geplaatst op 18-08-2017)
ik ben tevreden van het product Review by WILLY
Product waardering
Ik ben tevreden over u winkel en de levering, ik heb dat besteld omdat ik dat regelmatig kocht , voor eens te proberen wat het was, of ging worden ,en ik ben tevreden , het is gemakkelijk en ik bet tevreden van de smaak ook NOG EENS BEDANKT (Geplaatst op 30-07-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Kefir - melkkefir ferment voor 1 L

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Product waardering