Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Yoghurt - yoghurt ferment voor 1 L

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1,69
  • Koop 12 voor € 1,64 per stuk. en bespaar 3%
  • Koop 20 voor € 1,59 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 100 voor € 1,44 per stuk. en bespaar 15%
Productbeoordeling
11 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Lekkere Yoghurt Review by Bertha
Productbeoordeling
Handig om zelf lekkere yoghurt te maken (Geplaatst op 13-09-2020)
Yoghurt fermenten Review by Marieke
Productbeoordeling
Al 1 zakje gebruikt met een yoghurt machine, resultaat heel goed. Kan verschillende malen dienen. Een heel goed alternatief wanneer er geen verse yoghurt meer voorhanden is. Kan eventueel met verschillende smaken gecombineerd worden. (Geplaatst op 17-08-2020)
Goed product Review by Koen
Productbeoordeling
Ik gebruik dit product in een Browin yoghurtmaker met gepasteuriseerde melk en zeef vervolgens tot een dikke yoghurt. Wat opvalt is dat er direct al wat wei op de yoghurt staat, die zo kan afgegoten worden. Het gezeefde resultaat is prima. Het mengen van het poeder is wel niet gemakkelijk, waardoor de yoghurt wat brokkelig kan zijn. Ik meng het nu met een kloppertje in een deeltje van de melk, dat ik daarna door rest van de melk roer. (Geplaatst op 23-05-2020)
Zeer tevreden Review by Christine
Productbeoordeling
Yoghurt is zeer goed gelukt. Zeer goed van smaak.
Graag had ik geweten of dit zou gaan om kokosyoghurt te maken.
Met vriendelijke groet (Geplaatst op 02-03-2020)
yoghurt ferment 1l Review by al
Productbeoordeling
ben zeer tevreden met het product , snelle levering, goed verpakt en het resultaat is ook uitstekend. (Geplaatst op 22-08-2019)
Yoghurt Review by Carmen
Productbeoordeling
Snelle service. Keurig op tijd (Geplaatst op 12-08-2019)
De beste tot nu toe Review by Juliana
Productbeoordeling
Vóór deze yoghurt ferment heb ik al wat andere soorten geprobeerd. En deze vind ik wel de beste. Het heeft een zachte zure romige volle smaak. Heel simpel te maken volgens de handleiding. Ik ben er dus heel erg tevreden over. Ik heb er geen spijt van dat ik er meteen 10 van heb besteld. (Geplaatst op 25-05-2019)
Geweldig! Review by Patrick
Productbeoordeling
Uiterst tevreden over dit product.
Prima kwaliteit en gemakkelijk in gebruik.
Ook een pluim voor de website, die gebruiksvriendelijk en "to the point" is.
De bestelling kwam wel enkele dagen later aan dan was beloofd, maar daar maken we hier geen drama van... (Geplaatst op 17-03-2019)
snelle levering Review by evonne
Productbeoordeling
besteld en de volgende dag al in huis en ook een goede prijs (Geplaatst op 02-02-2018)
Goed. Review by Anne
Productbeoordeling
Goed bevallen. (Geplaatst op 09-09-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Yoghurt - yoghurt ferment voor 1 L

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling