Winkelwagen:

0 item(s) - € 0,00
Er zijn geen items in uw winkelwagen aanwezig.

0

Meer afbeeldingen

Yoghurt - yoghurt ferment voor 1 L

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1,69
  • Koop 20 voor € 1,49 per stuk. en bespaar 12%
  • Koop 30 voor € 1,44 per stuk. en bespaar 15%
Productbeoordeling
15 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Snelle levering en lekker product. Review by Philippe
Productbeoordeling
Snelle levering en lekker product. (Geplaatst op 06-12-2020)
Zeer goed product Review by Francois
Productbeoordeling
Mooie stevige yoghurt heb er ook al een wat lepels Griekse yoghurt aan toegevoegd en dat gaf een heerlijk romig resultaat. (Geplaatst op 04-10-2020)
Frisse yoghurt gemaakt met een ijsmachine Review by Dirk
Productbeoordeling
Deze website is informatief, het klopt wat ze leveren. Voor het maken van yoghurt gebruik ik de Solis Gelateria Pro met yoghurt functie. Als basis gebruik ik volle UHT melk. Inmiddels heb ik al mijn 3e batch gemaakt op basis van 1 zakje. De 2e en 3e keer gebruik ik een 3 eetlepels van de vorige batch. Het eindresultaat is mooi stevig en heerlijk fris van smaak. (Geplaatst op 30-09-2020)
Lekkere Yoghurt Review by Bertha
Productbeoordeling
Handig om zelf lekkere yoghurt te maken (Geplaatst op 13-09-2020)
Yoghurt fermenten Review by Marieke
Productbeoordeling
Al 1 zakje gebruikt met een yoghurt machine, resultaat heel goed. Kan verschillende malen dienen. Een heel goed alternatief wanneer er geen verse yoghurt meer voorhanden is. Kan eventueel met verschillende smaken gecombineerd worden. (Geplaatst op 17-08-2020)
Goed product Review by Koen
Productbeoordeling
Ik gebruik dit product in een Browin yoghurtmaker met gepasteuriseerde melk en zeef vervolgens tot een dikke yoghurt. Wat opvalt is dat er direct al wat wei op de yoghurt staat, die zo kan afgegoten worden. Het gezeefde resultaat is prima. Het mengen van het poeder is wel niet gemakkelijk, waardoor de yoghurt wat brokkelig kan zijn. Ik meng het nu met een kloppertje in een deeltje van de melk, dat ik daarna door rest van de melk roer. (Geplaatst op 23-05-2020)
Zeer tevreden Review by Christine
Productbeoordeling
De yoghurt was zeer goed gelukt en lekker.
Zou het gaan om kokosyoghurt te maken ook ?
Met vriendelijke groetjes (Geplaatst op 02-03-2020)
Zeer tevreden Review by Christine
Productbeoordeling
Yoghurt is zeer goed gelukt. Zeer goed van smaak.
Graag had ik geweten of dit zou gaan om kokosyoghurt te maken.
Met vriendelijke groet (Geplaatst op 02-03-2020)
yoghurt ferment 1l Review by al
Productbeoordeling
ben zeer tevreden met het product , snelle levering, goed verpakt en het resultaat is ook uitstekend. (Geplaatst op 22-08-2019)
Yoghurt Review by Carmen
Productbeoordeling
Snelle service. Keurig op tijd (Geplaatst op 12-08-2019)

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Yoghurt - yoghurt ferment voor 1 L

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Productbeoordeling